Spicy jus d’orange
met espresso en gember
Mocktail
Voor 2 personen
Smaakmaker: Faia Apple/Lemon Gingershot (60 ml)
Voedingswaarde p.p.
70 kcal, eiwit 1 g, koolhydraten 15 g, vet 0,5 g, natrium 25 mg (zout < 0,1 g)
Ingrediënten
2 versgezette espresso’s
10 ijsblokjes
200 ml versgeperste sinaasappelsap
2 Faia Apple/Lemon Gingershots (à 60 ml)
1 schoongeboende biologische sinaasappel
Bereiding
Zet 2 espresso’s. Laat ze afkoelen.
Verdeel de ijsblokjes over 2 glazen en schenk het sinaasappelsap erop.
Schud de Faia gingershots voor gebruik.
Verdeel over de glazen.
Trek met een dunschiller 2 dikke repen schil van de sinaasappel om te decoreren.
Steek de sinaasappelschil aan de zijkant in het glas.
Schenk de espresso’s langzaam op het sinaasappelsap en serveer direct.