Media overzicht

Q&A MET DE (SMAAK)MAKERS achter Faiafood: YoVeggie World

Q&A MET DE (SMAAK)MAKERS achter Faiafood: YoVeggie World

Iedere maand publiceren we een mooi gesprek met de mensen achter Faiafood.    We spreken dit keer met Yolanda van der Jagt van YoVeggieWorld.   Ze geven het stokje aan elkaar door met een open vraag aan de volgende. Zo krijgt Faiafood een gezicht, waarvan de contouren zich steeds duidelijker...
Lees meer
Q&A MET DE (SMAAK)MAKERS achter Faiafood: Waterman Onions

Q&A MET DE (SMAAK)MAKERS achter Faiafood: Waterman Onions

Iedere maand publiceren we een mooi gesprek met de mensen achter Faiafood.    We spreken dit keer met Erik Waterman van Waterman Onions.   Ze geven het stokje aan elkaar door met een open vraag aan de volgende. Zo krijgt Faiafood een gezicht, waarvan de contouren zich steeds duidelijker aftekenen:...
Lees meer
“We willen de Faiafood-producten naar de Belgische markt brengen”

“We willen de Faiafood-producten naar de Belgische markt brengen”

Maxime, Charlotte en Pol Roussel: "We willen de Faiafood-producten naar de Belgische markt brengen"   Sinds eind 2023 zijn de foodconcepten van Faiafood ook in enkele Belgische supermarkten te vinden. Naast de inmiddels bekende purees, marinades (Quick Taste) en gembershotjes (Quick Shot) is daar nu ook 'Quick Start' (versneden mixen...
Lees meer
Snel scheppen met ui, knoflook en gember: Faiafood

Snel scheppen met ui, knoflook en gember: Faiafood

Snel scheppen met ui, knoflook en gember zonder vieze handen: Faiafood   Faiafood - the tastemakers Over de hele wereld zijn ui, knoflook en gember de basis voor bijna elk gerecht. Wie van koken houdt, heeft het vers in huis, anderen kiezen voor het gemak van gedroogd. Faiafood biedt vers...
Lees meer
Meer gemak met basis ingrediënten ui, knoflook, gember van Faiafood 

Meer gemak met basis ingrediënten ui, knoflook, gember van Faiafood 

Meer gemak met basis ingrediënten ui, knoflook, gember van Faiafood   Groeiende invloeden van etnische keukens Over de hele wereld zijn uien, knoflook en gember de basis voor bijna elk gerecht. De invloed van alle etnische keukens in Nederland en België zorgt voor groeiende vraag naar meer gemak rondom deze...
Lees meer