Spicy jus d'orange mocktail met espresso en gember.

Spicy jus d’orange

met espresso en gember

Mocktail
Voor 2 personen

Smaakmaker: Faia Apple/Lemon Gingershot (60 ml)

Voedingswaarde p.p.

70 kcal, eiwit 1 g, koolhydraten 15 g, vet 0,5 g, natrium 25 mg (zout < 0,1 g)

Ingrediënten


2 versgezette espresso’s

10 ijsblokjes

200 ml versgeperste sinaasappelsap

2 Faia Apple/Lemon Gingershots (à 60 ml)

1 schoongeboende biologische sinaasappel

Bereiding


Zet 2 espresso’s. Laat ze afkoelen.

Verdeel de ijsblokjes over 2 glazen en schenk het sinaasappelsap erop.

Schud de Faia gingershots voor gebruik. Verdeel over de glazen.

Trek met een dunschiller 2 dikke repen schil van de sinaasappel om te decoreren.

Steek de sinaasappelschil aan de zijkant in het glas. 

Schenk de espresso’s langzaam op het sinaasappelsap en serveer direct.