Q&A MET DE (SMAAK)MAKERS achter Faiafood: My Happy Kitchen

Anne-Marie van My Happy Kitchen interview met Faiafood

Iedere maand publiceren we een mooi gesprek met de mensen achter Faiafood. We spreken dit keer met Anne-Marie van My Happy Kitchen.

 

Ze geven het stokje aan elkaar door met een open vraag aan de volgende. Zo krijgt Faiafood een gezicht, waarvan de contouren zich steeds duidelijker aftekenen: Met de neus van de telers die hun hoogkwalitatieve reststromen afstaan om er weer nieuwe waarde aan te geven. De ogen van de verwerkers, die uien, knoflook en gember tot leven brengen. De tong van de chef, die een culinaire identiteit gaf aan Faiafood. En de mond van foodinfluencers die hun gerechten op smaak maken met Faiafood en de wereld laten weten hoe makkelijk en duurzaam Faiafood is.

Deze maand: Q&A met Anne-Marie van My Happy Kitchen

Q: Waar ging je hart het eerst sneller van kloppen toen je met Faiafood aan de slag ging?    

A: Er is vrijwel geen enkel lekker recept dat niet begint met ‘fruit een ui en wat knoflook’. En aangezien ik veel Aziatisch kook, komt daar ook vaak gember bij. Naast het feit dat Faiafood mij veel tijd bespaart, ben ik vooral gecharmeerd van het duurzame aspect: een oer-Hollands bedrijf dat buitenbeentjes gebruikt!

“OER-HOLLANDSE BUITENBEENTJES VOOR MIJN AZIATISCHE GERECHTEN!”

Q: Welke toepassingen zou je aanbevelen?

Doce di tomate

Q: Heb je tips voor de makers van Faiafood?

A: Mijn tip zou zijn dat ze er alles aan doen om de potjes knoflook- en gemberpuree in de supermarkten te krijgen. Als mensen het eenmaal hebben gebruikt en het gemak ervan ondervinden, zullen ze het graag blijven gebruiken.

“DE VERSE PUREES VAN FAIAFOOD MOETEN VOOR IEDEREEN VERKRIJGBAAR WORDEN”

A: Bij mij zit m dat vooral in het gemak. Voorwaarde is dat de smaak goed is en het product puur. Maar ten opzichte van het verse pure product biedt Faiafood veel praktische voordelen: geen stinkende handen, geen gedoe met het schoonmaken van de knoflookpers, geen vezelige gember snijden!

A: Is het nodig om gember te schillen als je het pureert?

Kom in contact

Faiafood ontwikkelt hoogwaardige plantaardige gemaksproducten op basis van uien, verse knoflook en gember. Faiafood levert onbewerkte, gesneden of gepureerde mixen van uien, verse knoflook en gember. Hiermee kan iedereen in een handomdraai een lekkere verse maaltijd op tafel toveren. Met Faiafood richten wij ons zowel tot consumenten als professionals. 

Wil je meer informatie of gewoon even hoi komen zeggen?